VI ØNSKER Å GJØR EN FORSKJELL

Vårt mål er å gi deg den beste kundeopplevelsen mulig, fra kvalitets produkter til beste kunderservien.

Fra starten

Grunnleggeren Markus vokste opp i lille tettstedet Follafoss, etter flere opplevelser med trege forsendelser og dårlige produkter beste han seg for å ta saken i egne hender. I start fasen var det fokus på pc komponenter, men etter å ha mesteret søket etter kvalitets fabrikker og produkter startet Sava å utvide fokuset til et større marked. I dag har Sava som mål å selge alt fra A til Å slik at man kan allid ha produkter til ypperste kvalitet tilgjengelig.

EN ny opplevelse

Trege pakker og dårlig kundeservice er ikke godt nokk i dagens samfunn. Sava tar ibruk høyteknologiske løsninger og integrasjoner som gjør det mulig å sende ut pakker innen 24 timer, 7 dager i uken. I større byer tilbyr vi også levering samme dag slik at du få gleden av ditt nye produkt så raskt som mulig. Vårt hoved fokus er å gi deg som kunde er faktastisk opplevelse fra start til slutt.

LEVERER VI OPP TIL FORVENTNINGENE?

Vi ønsker å deg som sagt den beste opplevelsen fra A til Å. Hvis du har forslag på hvordan vi kan forbedre oss er vi interessert å høre fra deg. Klikk knappen under å fyll ut skjemaet for å legge igjen en kommentar.